Klacht: Schoenen Kapot

op 18 oktober 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag, Ik heb in april voetbalschoenen van adidas gekocht voor 210 euro. Ik heb deze slechts 2 maanden kunnen gebruiken omdat er een zomerstop tussen zit. Echter zijn ze nu al kapot aan beide schoenen. In de winkel krijg ik te horen dat ik binnen 3 maanden had moeten zijn voor garantie. Maar ik heb ze pas 2 maanden gebruikt zoals eerder vermeld. Nu kunnen zij slechts 50% vergoeden omdat het niet binnen de 3 maanden valt.

Gewenste Oplossing:

Volledige vergoeding van de schoenen of 100% geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yorick121