Klacht: schoenen besteld nooit geleverd wel factuur?

op 20 januari 2014 over Nelly.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter heeft een paar maanden geleden pumps besteld, duurde vrij lang indien wij wat hoorde qua levertijd, tot nu toe nog steeds niks ontvangen maar op de site waar je het pakketje kan volgen staat dat het afgeleverd is!!! Maar wij hebben niks gekregen, kreeg vandaag wel de factuur van klarna!! Heb overal gezocht naar een telefoonnummer maar is nergens te vinden, heb een mail gestuurd maar tot nu toe niks terug ontvangen! Iemand dit eerder meegemaakt en heeft iemand mischien een tip over hoe ik dit kan oplossen??

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ze snel mijn mail beantwoorden en mij kunnen uitleggen waar het paketje gebleven is aangezien wij niks hebben ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nelly.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nelly.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patries0003