Klacht: scheuren naast stiknaden

op 16 juni 2016 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren draag ik uitsluitend PME LEGEND spijkerbroeken. Tot nog toe naar volle tevredenheid.
Bij mijn laatst gekochte PME LEGEND spijkerbroek ontstonden echter bij de stiknaden aan de bilnaadkant van de beide achterzakken scheuren toen hier spanning opkwam te staan.

Gewenste Oplossing:

Iik zou tevreden zijn indien ik de broek zou mogen inleveren en een nieuwe zou mogen ontvangen of ten minste een tegemoetkoming zou mogen ontvangen voor de aanschaf van een nieuwe PME-LEGEND spijkerbroek. Ik heb overigens inmiddels een nieuwe PME-LEGEND spijkerbroek aangschaft omdat ik zoals ik al eerder vermelde verknocht ben aan het merk.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans Bolt