Klacht: Scheuren bij de neus

op 08 augustus 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds een paar maanden de superstar schoenen. Ik had al heel snel dat het aan de zijkant van de neus los ging zitten van de stof. Als ik nu loop dan zit er dus best wel grote ruimte tussen. Vind dit erg vreemd voor nieuw schoenen. Ik ben al langs de schoenmaker geweest en gevraagd of hij hier iets aan kon doen. Hij zei dat hij het wel kon plakken, maar dit had geen nut want als ik weer zal lopen zal t weer los komen.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe schoenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IngridR91