Klacht: Scheur in de rubber

op 12 mei 2016 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

BCC! Garantie tot de voordeur… Wasmachine gekocht een half jaar geleden en nu al een scheur in het rubber, dit zijn volgens jullie gebruikerssporen? Het is logisch dat als een wasmachine koopt dat hij gebruikt wordt toch? We zijn maar met zijn 2en en zo vaak wordt hij dus niet gebruikt. Voorrijkosten 80 euro onderdeeltje alles bij elkaar 173 euro zoveel? Makkelijk verdienen zo, ik zal mensen dan ook afraden ooit iets bij jullie te kopen. Dit bericht zal ik ook op klacht.nl plaatsen of dit moet op een goede manier opgelost worden.

Gewenste Oplossing:

Ik vindt het niet terecht dat ik 173 euro moet betalen voor een wasmachines van 399 daar bij vindt ik raar dat het binnen half jaar lekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Yahya Boyfidan