Klacht: Scheermesjes Gillette

op 17 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik stond om 17 uur bij Kruidvat in Twello, helaas de mesjes waren uitverkocht zei de verkoopster, best een rare actie dan! Ook geen alternatief aangeboden! Zeg dan eerlijk dat de mesjes niet zijn binnengekomen! Ik ben ook nog naar Deventer gereden, helaas ook “uitverkocht” tja ik had niet anders verwacht.

Gewenste Oplossing:

Dat de kortingsbon alsnog gebruikt kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y Mos