Klacht: Scheergel bus loopt leeg

op 26 december 2012 over Gillette in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend pakte ik een nieuwe bus Gillette scheergel. Ik drukte het knopje in voor een beetje gel. De bus liep in een keer leeg en stopte dus niet meer bij het loslaten van het knopje. Ik probeer de klacht aan Gilette te melden, maar dit bedrijf heeft geen vestiging in Nederland en ook geen Nederlandse website.

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe bus scheergel of de kosten van een nieuwe bus. Ik heb de bestreffende bus nog staan en kan hem eventueel naar Gillette sturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gillette

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gillette nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaap Visser