Klacht: scheerapparaat (Series 5: 550) werkt niet meer

op 28 december 2017 over Braun in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen weekeinde bleek ineens dat mijn scheerapparaat niet meer functioneerde (doet helemaal niets meer). Ik had al een nieuw scheerblok en scheermes besteld (en ontvangen). Wat er mis is met dit apparaat, weet ik niet. Volgens mij moet er een gelijkrichter in zitten en kennelijk is die dan defect. Helaas kan het apparaat niet worden losgeschroefd om te controleren wat er mis is. Batterijen (oplaadbaar) zijn normaal gesproken vervangbaar, maar bij dit product dus kennelijk niet. Een zeer slechte zaak, wat mij betreft. Dit Braun product is gewoon een slechte koop. Ik hoop op een passend antwoord, want anders is dit het laatste Braun apparaat dat ik heb aangeschaft.

M.v.g.,
Klaas Noordeman

Gewenste Oplossing:

Als het probleem naar tevredenheid is opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Braun

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Braun nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klaas Noordeman