Klacht: schande van de Staatsloterij

op 20 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het een schande, hoe wij/ ik bedondert ben door de Staatsloterij, wel incasseren maar weinig kans op een winnend lot, misschien is er ook nog gesjoemeld met de loten die niet verkocht waren. Ik heb jaren lang met 2 a 4 loten meegespeeld en nog. Maar ik wil nu eerlijkheid.

Gewenste Oplossing:

Als ik de Staatsloterij kan vertrouwen, en alleen de prijzen worden uitgekeerd aan de verkochte loten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bert van Lith