Klacht: schandalig!

op 29 september 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

enige tijd geleden heb ik een vrouw van de staatsloterij aan de telefoon gehad, ze had een mooi praatje; een keer meedoen en een 2e lot gratis krijgen. Ik heb in de eerste instantie duidelijk aangegeven dat ik niet voor vast mee wilde doen, er werd toen duidelijk vertelt dat het om een eenmalige actie was daarna werd het automatisch stop gezet. ik heb meerder malen gevraagd of dit daadwerkelijk zo was,en was echt zo, ik zat nergens aan vast.
daarna zag ik dat er toch weer was afgeschreven, ik bellen, en in dit gesprek werd er gezegd dat dat weer terug gestort zou worden, en dat ik inderdaad nergens aan vast zou zitten.
nu zag ik dat er weer was afgeschreven, ik al mijn afschriften bekijken en ondertussen was het dus al 4x afgeschreven.
Dus weer bellen, deze meneer zei tegen mij dat er niks was opgezegd en dat ik dus lid was van de staatsloterij. Op dit moment voelde ik me dus echt genaaid. Ik heb tegen deze meneer ook gezegd dat er een band opname is waarin ik duidelijk vraag of het om een eenmalige actie ging en wat voor nut die band opnames hebben als ze mij niet verder kunnen helpen.
Ik heb ondertussen 3x teruggeboekt.
Ik zal dus ook nooit meer mee doen met telefonische acties, ze zijn dus duidelijk niet te vertrouwen en heb er naderhand veel sores van.

Gewenste Oplossing:

Als de staatsloterij het inderdaad bij een eenmalige actie had gehouden had ik zeker nog wel vaker mee gedaan. maar op deze manier hebben ze echt mijn vertrouwen beschaamd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IngevanHooren