Klacht: Scam Nebular/Nevino

Patricksanches op 23 februari 2021 over Nevino in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 12 febr. 2021 een bestelling gedaan van €34,99 bij Nebular/Nevino via hun Facebookreclame. Ik heb een mail ontvangen met daarin een bevestiging van mijn betaling en dat het product verzonden zou worden. Ook stond er een link waar ik mijn bestelling kon volgen. Echter is niets mibder waar. Het bedrijf bestaat niet en als je op de lunk klick krijg je een melding dat fit nedrijf er dus idd niet bestaat.

Nevino en nebular bestaat niet en is niets anders dan een Scam!!!

Ik hoop natuurlijk mij geld terug te krijgen, maar wil hiermee een ieder waarschuwen…..

P. Sanches

Gewenste Oplossing:

Indien ik mijn geld terug krijg of deze gasten opgepakt worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nevino

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nevino nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patricksanches