Klacht: Mr. Muscle

yamahar1 op 24 februari 2013 over SC Johnson in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij kochten Mr. Muscle 29-12-2013 voor de gootsteen ,die was verstopt.. Volgens alles zou dit een top product zijn voor U gootsteen .. Gebruikt volgens de beschrijving ..Na ½u zou het product zijn werk gedaan hebben .. HELAAS geen resultaat wel een soort ontploffing het spul kwam spuitend terug uit de gootsteen over mijn arm .Wel enstige brandwonden op de huid maar geen resultaat in de gootsteen . En als het produkt niet goed was geld terug is ook Zero want wacht nog altijd op geld .Ben voor mijn leven getekend op mijn Arm .Van dat top product MR Muscle .Vele kontakten gehad maar na laatste Mail heb ik niets meer gehoord van de Firma die daar over gaat ..Dus deze man lekker verbrand en kleding verbrand maar verder horen wij niets meer van SC Johnson Benelux want die handelen zulke zaken af ..
Bedankt MR. Muscle ik ben getekend voor mijn leven met jullie product

Gewenste Oplossing:

Schade vergoeding van kleding en product en de rest laat ik aan de firma over wat zei willen doen om mij tevreden te stellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SC Johnson

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SC Johnson nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door