Klacht: verkeerde voorlichting

Andre van den Berg op 04 september 2014 over Saturn in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kom bij Saturn in Utrecht op de Wal om een TV te kopen. Mijn oog was gevallen op een Panasonic TX-55ASM651. Daar stond een prijs van 1199 euro bij. Hij zou normaal moeten kosten 1349 euro maar ook Panasonic zou 150 euro korting geven. Ik sprak, omdat ik geen geld bij me had om in de avond terug te komen om een aanbetaling te doen. Mijn telefoonnummer was bekend. Terwijl ik op weg weer was naar Saturn gaat de telefoon, de verkoper, die vertelde me dat hij zich vergist had en dat de uiteindelijke prijs van Saturn geen 1199 euro zou zijn die ik af moest rekenen met Saturn maar 1349 euro. De uiteindelijke prijs zou dan uitkomen als ik mijn geld terug zou hebben gekregen van Panasonic op 1199 euro. staat er bij de TV een schrijven tot 300 euro retour. Uw bedrijf doet voorkomen of de TV een prijs heeft van 1049 euro,

gaarne van u een reactie,
met vriendelijk groet
A.M.J.van den Berg
Veenwortel 14
3453VJ De Meern
telefoon 0611482763

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden als deze zaak uit de wereld is. Dit is iemand een worst voorhouden die hij dus niet krijgt. Ik ben hier niet gecharmeerd van. Op mijn leeftijd zou dit niet meer voor moeten komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Saturn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Saturn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door