Klacht: Sarista maalt wel bonen maar krijg geen koffie.

op 18 september 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu een net of bijna een jaar een Senso Sarista waar eigenlijk nu wel een beetje spijt van heb. Heb sinds 1 week steeds het probleem dat de Senso Sarista wel koffiebonen maalt maar zet geen koffie. De gemalen koffie gaat rechtstreeks in het opvangbakje. Wat is hier aan te doen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit op een nette manier wordt opgelost. Ik ben benieuwd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door siesling1