Klacht: Samsung S6 kapot + super slechte service van Samsung

op 19 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16-9 is mijn telefoon ter reparatie aangeboden bij Dr.Mobile Samsung, deze reparatie is uitgevoerd en kreeg op 25-9 mijn telefoon terug. Op dat moment werkte mijn telefoon, alleen viel die plots uit en kreeg de telefoon niet meer aan.
Op 26-9 heb ik de telefoon weer ter reparatie aangeboden, op 3/10 heb ik te horen gekregen dat mijn telefoon niet gerepareerd wordt ivm te hoge kosten en dat ik gebeld wordt door Samsung voor omruiling of een creditatie. Na meerdere keren toenadering te hebben gezocht met Samsung dat ik gebeld zou worden om een oplossing te vinden ben ik tot op heden nog steeds niet gebeld.

Gewenste Oplossing:

een nieuwe telefoon of creditatie om een nieuwe telefoon te kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerben3084