Klacht: Samsung gear vr met samsung galaxy s7

op 28 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via media markt 19-08-2016 een samsung galaxy s7 besteld. Er zat een promotie bij met een samsung gear vr. De actie liep tot 21-08-2016. Samsung zegt nu dat ik geen recht heb op de Samsung gear vr, terwijl ik hem daadwerkelijk binnen de actieperiode besteld heb.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik de gear vr heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melaniexhendriks