Klacht: samsung galaxy s7 edge

op 11 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedenmiddag, ik heb net twee maandjes mijn galaxy s7 edge en ik heb zwarte strepen in het beeld in een keer het als ik het licht hoger wil dan worden de balkjes kleiner en als ik het licht kleiner wil dan worden de balkjes groter ik heb ook dat de telefoon echt heel heet wordt en erg sloom word ik hoop dat u mij hier mee kunt helpen

Gewenste Oplossing:

ik zou erg tevereden zijn als dat er niet meer is en mijn telefoon gewoon normaa doet

groetjes lani van de beek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lani van de beek