Klacht: Samsung eco bubble wasmachine

op 04 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag.
Wij hebben een Samsung eco bubble wasmachine. Deze wasmachine is nu drie jaar oud. De wasmachine is van begin af aan, lawaaierig met centrifugeren en gaat geregeld op de loop met bepaalde was programma,s. De wasmachine staat waterpas. En nog gaat hij lopen. Nu heb ik gelezen dát dit een veel komend probleem is. Ik heb de wasmachine nu kado gekregen en heb geen bon. Maar hoop toch dat jullie mij kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Dat het probleem word opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samsung eco bubble