Klacht: samsung cashback aktie

op 28 december 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23-10-2017 een prachtige samsung QE55Q7F tv gekocht bij platte tv in Breda [ordernummer 271258] op naam van Frank Kwaijtaal hogerwerf 14a 4704RV Roosendaal. bedrijfsnaam Comfort-chaletbouw. Om de 200 euro cashback te krijgen heb ik het ” Samsung Digital Imagingf Casback Aktieformulier ” gedownload en ingevuld, kopie van het aankoopbewijs en kassabon, en de streepjescode van de verpakking in een envelop gedaan en verstuurd naar Samsung Digital Imaging Cashback Acktie – Postbus 10020-1070 Anderlecht Vaillance gestuurd !. Maar tot op heden heb ik nog geen bericht of geld terug gehad . Ik hoor graag van U. Mvg Frank Kwaijtaal [ comfort-chaletbouw.bv]

Gewenste Oplossing:

als ik toch nog mijn 200 euro terug gestort zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door powercatcher