Klacht: Salon Emine komt afspraken niet na.

op 06 april 2013 over Emine schoonheidssalon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De eerste keer was mevrouw drie kwartier te laat. File (op zaterdag?) volgens haar zeggen. De behandeling werd voor zover ik dat kan beoordelen maar half gedaan. Tweede afspraak kwam mevrouw helemaal niet opdagen en was ook niet bereikbaar. Derde afspraak kreeg ik een kwartier voor tijd een annulering ivm ziekenhuis opname (?). Ik was inmiddels vlakbij haar praktijk in Amsterdam (ik kom uit Haarlem). Mevrouw reageert nergens meer op. 200 euro weggegooid geld !!
Maak nooit meer een deal met Salon Emine !!! Cijfer: 2

Gewenste Oplossing:

Geld terug. Heb ik het nog niet eens over m'n reiskosten en gederfde inkomsten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Emine schoonheidssalon

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Emine schoonheidssalon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bmjmbs