Klacht: Niet te bereiken, komen afspraak niet na!

op 01 februari 2014 over Emine schoonheidssalon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aantal keer gebeld om afspraak te maken, geen gehoor. Op een gegeven moment belt ze mezelf terug om afspraak te maken. Op afgesproken tijdstip aangebeld aantal keer, werd niet opengedaan. Gebeld naar gewone en mobiele nummer, voicemail ingesproken, sms gestuurd, email, zonder resultaat !! Echt schandalig !!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil sowieso mijn geld terug en een schadevergoeding omdat ik andere afspraken heb moeten afzeggen voor deze schoonheidsbehandeling omdat de salon niet op de dag kon dat ik wilde en zei op dit tijdstip nog een plaats vrij te hebben !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Emine schoonheidssalon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Emine schoonheidssalon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Baasenvlerk