Klacht: Saldo en ideal

op 21 mei 2020 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De klacht
Ik sta onder bewind. En ik kan nog geens eens mij eigen saldo zien van mij leef rekening. Ik vind het belachelijke dat jullie niet mee gaan in de tijd. Ik heb zo vaak mijn bewindvoerder gevraagd. Ik lijk wel klein kind die steeds aan haar moeder moet vragen wat mijn saldo is belachelijke. We leven in 2020

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn saldo kan bekijken en ook Ideal heb voor mijn leef rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 22 mei 2020 om 11:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Wat vervelend dat je onder bewind staat. Wij bepalen echter niet of iemand wel of niet onder bewind komt en wat de afspraken zijn binnen het bewind. In sommige gevallen kun je namelijk wel een Mijn ING (deels) beheren. Hierover maak je afspraken met je bewindvoerder.

Ik raad je daarom aan je te wenden tot je bewindvoerder enof contact op te nemen met de afdeling Bewindvoering: (31)58-2340032. Dit kan vandaag tot 18:00 uur.

Groet,

Tjitske
ING Webcare

Groet,

Tjitske
ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Ikbaalvaning