Klacht: Ruim en aantal jaar, het beloofde niet geleverd.

Tjartizard op 04 augustus 2012 over XS4all in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben bij xs4all een paket voor internet van 20 Mbps, slechts word er op z’n hoogst 8 Mbps, het is dat ik hier achter kwam door middel van speedtest.net. Hun reactie ” ik ben bang dat, vanwege de afstand tot de wijkcentrale, er niet veel aan te doen is. ” ze zijden wel dat ik m’n paket moest downgraden om tenminste te krijgen wat ik hoor te krijgen. Laat mij dan ook niet voor iets betalen wat ik niet kan krijgen. al helemaal niet een aantal jaar.

Gewenste Oplossing:

Beter internet of geld terug voor de betaalde maanden waar het gevraagde is niet geleverd.

Alle klachten die gemeld zijn door