Klacht: ruilen zonder bon

op 03 oktober 2016 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop vrijdag 30 september om 13:33 spullen voor twv 196,65
zondag gaat mijn dochtertje toevallig naar hoofddorp en vroeg of ze 2 artikelen voor mij wilde omruien, Ik had 00k nog spullen voor de primark
,aangezien het de hele dag regende is er een gat in haar tas gekomen en haar bonnen kwijt geraakt. ik heb naar de primARK GEBELD en deze doen niet moeilijk. Maar bij jullie wel !!! Ik kom zelf ook uit de retail en er valt altijd wel iets te regelen ik heb overigens ook een bank afschrift .ik ga vandaag 3 oktober naar de primark die hier niet moeilijk over doet!!! en wil eigenlijk meteen door naar de zara

Gewenste Oplossing:

als dit wordt opgelost per direct want ga zo richting hoofddorp

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole kortstra