Klacht: Rtour zenden van geld

op 15 juli 2012 over Nuvoryn in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hier dan wat een grote onzin he,al in maart 2012 heb ik de pillen retour verzonden en dat nog wel met 180 dgn van garantie en ik stuurde het al na 8 dgn terug1dit is zware oplichterij!we zitten nu in juli en na zeker 14 mails en 18 telefoontjes gepleegd te hebben heb ik geen geld terug,het enige wat vermeld word aan de telefoon;ja mw,ik stuur het door naar afdeling financien en die en die tijd moet het erop staan,nou zie jij dan ik helemaal!vrouwtjes trap hier echt niet in hoor want garantie vergeet dat maar en werken doet het niet en geld zie je niet terug1

Gewenste Oplossing:

met onmiddelijk retour verzenden van mijn geld waar ik volgens voorwaarden en reglementen recht op heb en van dit gezeur af ben.het is begonnen 11/12 maart 2012.

Alle klachten die gemeld zijn door naat05