Klacht: Big brother

C.T. Boers op 12 maart 2023 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een verschrikkelijk bigbrother2023 seizoen is het. De regie/productie heeft en laat nog steeds heel veel steken vallen. Bijv. de terugkomst van Danny, die over allerlei achtergrondinformatie beschikt, waardoor hij flink in het voordeel is en daar ook op een slinkse manier gebruik van maakt. Hij is degene, die voor 2-deling zorgt en mensen tegen elkaar zet i.p.v. voor samenzijn zorgt, waar hij zo’n grote mond over heeft. En dan Ali en Charlotte, die als een hond achter hem aanlopen. Misselijk wordt men ervan. Ook de kwestie met Charlotte met haar nominatie en daarna vrijstelling. Pure partijdigheid van bigbrother. Kortom een zeer teleurstellend seizoen in allerlei opzichten! Eigenlijk te veel om te benoemen.

Gewenste Oplossing:

Met de nog maar 3 weken te gaan, is het te laat om nog een goede oplossing te te noemen. Het kwaad is al geschied en de grote schuldige is bigbrother zelf, die zich duidelijk veel te partijdig heeft opgesteld. De één, zoals Charlotte, heeft alles gekregen en anderen worden daarin achtergesteld. Ook het ingrijpen bij bepaalde gedragingen van enkele bewoners (geschreeuw, in kwaad daglicht stellen en gekonkel e.d.) is opvallend. En dan maar over de ergerlijk vele/lange live streams onderbrekingen niet te spreken. Schandalig. Kortom een seizoen om niet over naar huis te schrijven en dan druk ik mij nog zeer mild uit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.T. Boers