Klacht: Rollei Actioncam 300

op 13 juli 2017 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in maart 2016 een de Rollei Actioncam 300 gekregen voor mijn verjaardag van mijn vader. Ik had hier specifiek om gevraagd en weet daarom dat deze van de Lidl komt. Ik heb hem echter na eventjes getest te hebben heel lang niet gebruikt omdat ik hem voor vakantie wilde gebruiken maar een tijdje niet op vakantie ben geweest. Nu ben ik net op vakantie geweest en had ik de camera meegenomen en was ik helemaal enthousiast om hem te gebruiken. Is hij kapot… Hij werkt alleen maar als hij aan de oplader zit en zodra je hem van de oplader afhaalt gaat hij uit. Nou heb ik geen bonnetje en zal volgens jullie de garantie allang wel verlopen zijn, toch zijn jullie verplicht om een product te leveren dat naar behoren werkt. En tja dat ik geen bonnetje heb, dan is het toch een stukje service om de camera te vervangen of te repareren.

Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,
Eline Goossens

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn camera is gerepareerd of ik een nieuwe heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 13 juli 2017 om 11:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Eline Goossens