Klacht: Roken air flyer Philips xl

op 11 oktober 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een klacht de airfryer rookt erg . Zorg dat brandalarm af gaat en niet 1 keer maar meerdere keren gebeurd en dat is niet omdat hij niet schoongemaakt is . Ik zou het fijn vinden als die klacht serieus genomen wordt . Ben van plan om hem terug te brenge omdat ik gezien heb dat jullie de klacht bij andere ook niet serieus nemen . Ik ben al het gerook zat . Graag reactie ! Gr

Gewenste Oplossing:

Om ruilen voor de kleinere met beter resultaat dus geen rook . En het dan te veel betaalde terug .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr de Vos