Klacht: Rits van jas schiet los

op 21 april 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb paar maanden geleden een jas gekocht bij de zara voor mijn dochter. Ik heb hem haar pas na een maand aangetrokken. De rits schiet elke keer open in het midden. Ik ben ermee naar de zara gegaan in arnhem en de manager geeft aan dat ze niks voor mij kan doen. Ik vind het echt niet.kunnen. wat een service

Gewenste Oplossing:

De rits vernieuwen of een andere jas.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Latifa1985@