Klacht: Ring Bel niet compleet

op 15 juli 2021 over Grandado.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken geleden ring bel besteld nu binnen gekregen maar alleen de bel zit er in .
Deze bel heeft een gong nodig omdat dit een wifi bel is. En die zit er niet bij. De originele batterijen zitten er niet bij en de oplader ook niet. Ik heb dus helemaal niets aan deze bel . En kan ze ook niet bereiken.
Ik vind dit een hele slechte zaak . Ben ziek en wil zien wie er voor de deur staat voor dat ik in mijn rolstoel klim en naar de voordeur moet rollen. Ik hoop dat dit snel is opgelost . Dat alles nog toe gestuurd word of dat ik mijn geld terug krijg zodat ik ergens anders een bel kan bestellen. Vooral me opgelicht en mijn vertrouwen in grandado is geschonden.

Gewenste Oplossing:

Als alles geleverd word of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Grandado.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Grandado.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dolfijn49