Klacht: Rijden als ik nog niet zit.

op 01 september 2016 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een jonge vrouw met een handicap aan mijn benen waarsoor ik oa niet zo stabiel sta. Nu ging ik met lijnbus 107 vanaf sheerenloo op donderdag 1 sept om 15:32 en de bus trok op voor ik zat. Ik maak dit vaker mee, veels te vaak en ik ben zelfs een paar keer gevallen hierdoor. Voor mij is dit een groot probleem van bussen. Nu sprak ik laatst een chauffeur van lijn 5 naar veenendaal en die zei dat dat helemaal niet mocht! Dit vind ik een goede regel. Jammer dat er niet aan gehouden word. Ik stap hierdoor altijd helemaal gespannen een bus in..

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik zeker weet dat ALLE lijnbussen pas rijden als de passagiers zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leonie36688