Klacht: Rij gedrag

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag een bijna aanrijding gehad met een van de bestuurders. Hem erop aangewezen en hij viel mij met woorden aan. Ik was degene die uit een parkeervak kwam (50m terug). Bedreigingen ga ik uit de weg aangezien er een peuter op de achterbank zat en een baby in de buik. Maar hij liet het er niet bij en dreigde tegen mijn auto aan te rijden. Ik stond klem met mijn auto maar Elke keer reed hij een stukje naar voren en riep: ik ga niet doen wat jij zegt!
Het gaat om de bestuurder met het kenteken 2-VPN-61.

Gewenste Oplossing:

De bestuurder hierop aanspreken dat dit gedrag niet wenselijk is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over General Logistics Systems (GLS)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over General Logistics Systems (GLS) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daisu