Klachten over Reviva

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 4 in Koeriersbedrijven en post

97%
102 klachten gemeld
3 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
99 klachten opgelost
2.7 /10
32 stemmen
32

Mijn telefoon zou bezorgd worden tussen 14:00 en 16:30. Dit gebeurde niet en vervolgens kreeg ik bericht dat mijn telefoon succesvol was bezorgd. Niet dus! Vervolgens heb ik gelijk de klantenservice gebeld. Ik sta inmiddels al 3 uur in de... Lees meer

Compliment van Victor19 op 18 september 2019 over Reviva

Dank u wel voor uw antwoord. Ik stel voor dan de aflevertijdsmarges te vergroten zodat deze rekening houden met eventuele vertraging en zo ontevreden klanten in de toekomst te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
Victor

7

Compliment van Estherduinker op 31 mei 2019 over Reviva

Dank u wel voor dit antwoord.
De mail zat inderdaad in mijn spam.

Groeten Esther

9

Compliment van Rene_E op 13 september 2018 over Reviva

Uiteindelijk heeft Reviva dit netjes opgelost.

8

Compliment van Tessavanbalen op 12 juli 2018 over Reviva

Top! Ben blij met deze oplossing! Is het dan heel misschien nog mogelijk het bezorgadres te wijzigen of dat niet? :-)

10

Compliment van Dennis 95 op 24 mei 2018 over Reviva

ik hoop dat deze afspraak wel goed gaat

7

Compliment van @Whiskey66 op 24 mei 2018 over Reviva

Heel hartelijk dank OPD voor alle moeite en de geboden oplossing

9

Compliment van tanjapenterman@gmail.com op 10 mei 2018 over Reviva

Dank u voor uw snelle reactie en de bijbehorende excuses, het doet goed dat u onze klacht serieus neemt. Met vriendelijke groet

9

Compliment van Arien1981 op 15 maart 2018 over Reviva

Na in eerste instantie slechte communicatie, is het hopelijk nu netjes opglost

7

Compliment van RickBilbao op 28 januari 2018 over Reviva

Ik ben er een extra zaterdag voor thuis moeten blijven, maar toch fijn dat ik mijn pakket uiteindelijk in handen heb.

7

Compliment van Johankortenschijl op 28 december 2017 over Reviva

Ik dank u voor deze snelle oplossing.

Met Vriendelijke Groet,

Johan Kortenschijl

9