Klacht: Retourneren maar geen geld terug

op 10 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 31 mei 2017 kleding besteld bij boohoo. De kleding paste niet, dus heb ik het teruggestuurd. Ik moest in de gaten houden wanneer mijn geld teruggestort zou worden. Maar het is onderhand bijna halverwege juli en heb mijn geld nog steeds niet terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn geld is teruggestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LyanneEshuis