Klacht: Retourneren in een ander land

op 14 augustus 2017 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee weken geleden een broek bij de Bershka in Parijs gekocht. Helaas bleek deze toch iets te groot toen ik weer thuis (Nederland) kwam. Ik wilde deze ruilen (voor een andere maat of iets anders). Helaas kwam ik in de winkel erachter dat wanneer je iets in een ander land koopt je dit niet mag ruilen of retourneren. Heel erg jammer, want nu heb ik niks aan mijn aankoop. In andere winkels in Nederland doen ze hier totaal niet moeilijk over. Als de broek nou niet in de betreffende winkel had gehangen, dan had ik het begrepen. Maar de broek hing er gewoon, en ook nog eens voor dezelfde prijs. Vind dit echt heel erg jammer van de Bershka.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn broek voor een ander artikel zou mogen omruilen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jearine