Klacht: retourneren Emma original bed

wim mie op 24 februari 2022 over Emma Sleep in de categorie Bedden, Beddengoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

onderstaande mail is vanaf 19 januari tot heden , (minstens 10 x) verstuurd naar ah emma sleep. Tot op heden d.d. 24 februari is dat bed nog opgehaald.

Hierbij wil ik mededelen dat ik mijn Emma Original bed met bestelnummer 1004277839 wil retourneren, het bed bevalt niet en is onstabiel, graag verneem ik van u wanneer het bed wordt opgehaald en het betaalde bedrag wordt geretourneerd.

Wanneer nemen Albert Heijn en Emma sleep hun verantwoording en halen dat bed met spoed weg aangezien ik volgende week voor 4 weken ivm een spoedverbouwing mijn huis uit moet en 4 weken wordt ondergebracht in een vakantiehuisje.

Gewenste Oplossing:

deze week bed ophalen en mijn geld 519 euro retourneren

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Emma Sleep

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Emma Sleep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wim mie