Klacht: Retour zenden.

Agnes Kroon-Prins op 23 september 2021 over Floryday in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 20 september. Bestelde bikini,s binnen gekregen. Vallen erg klein dus wil ze retour zenden. Heb ze nog niet betaald.(after-pay). Welk adres in godsnaam moet je ze versturen zo onduidelijk !!!Er staat alleen op de zak voor retour kontakt opnemen verkoper….dit is niet uit te komen !!!! Heel graag hulp.

Gewenste Oplossing:

Dat ik de pakketten netjes retour kan zenden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Floryday

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Floryday nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Agnes Kroon-Prins