Klacht: retour van product

op 05 juli 2012 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik in de winkel van IVIZI te Maastricht een Imic gekocht voor mijn Ipad .Ik heb duidelijk uitgelegd dat ik hem uitdrukkelijk voor de Ipad nodig had . Mij werd uitgelegd dat deze alleen werkt samen met een camera-connectionkit .
Vandaag uitgeprobeerd en het werkt niet .Graag had ik mijn geld contant terug gehad omdat ik dus een product heb gekregen dat niet werkt op een Ipad . In de winkel werd mij door een zekere Pascal verteld dat hij alleen een tegoedbon wilde geven .Dit vind ik principieel niet juist want ik heb de fout niet gemaakt .Bovendien heb ik de Imic in de originele verpakking teruggebracht . De medewerkers van IVIZI zijn alleraardigst maar deze Pascal was helaas zeer onvriendelijk .

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het geld contant terugkrijgen .

Alle klachten die gemeld zijn door jeromeminis