Klacht: Retour probleem. Heb de reçu niet meer van retouren

Claudia Teunisse op 25 februari 2021 over Veryvoga.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ijn Klacht:
Hallo, ik had een bestelling geplaats bij very voga. De kleding die ik kreeg was allemaal rotzooi hierop heb ik hem terug gestuurd naar het adres waar het vandaag kwam. Ze vertelde na 4 maanden dat ik hem nooit heb geroutineerd. Hierop op ik wel de betaling op Klarna betaald omdat ik geen deurwaarder aan de deur wil. Had contact opgenomen met Klarna maar die helpen mijn niet verder. Very voga is niet te bereiken. .Graag zou ik in contact komen met very voga ook op mijn account staat dat ik nooit wat heb besteld.
Ik krijg nu een aanmaning omdat ik niet betaal wat ik niet heb.
Er wordt verteld dat ikaanmanings kosten kan krijgen tot wel 40 euro

Kunt hier adviseren?
Ik krijg gewijd nog mail van VeryVoga vega en nooit van hen dat ik schuld bij hen heb

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze stoppen mij als een wanbetaler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veryvoga.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veryvoga.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claudia Teunisse