Klacht: Retour gestuurd, maar geen geld terug

op 04 september 2017 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

15 augustus heb ik van de drie jurkjes die ik bestelde, twee terug gestuurd. Nog steeds heb ik geen geld terug. Ik heb het retourformulier keurig ingevuld en las op de site dat ze graag een retour mail wilden ontvangen. Ook deze mail netjes opgesteld met alle info, zelfs met foto’s van de jurkjes die ik retour stuurde. Ik bestel nooit via internet en nu blijkt mijn onderbuikgevoel waar te zijn. Ik heb lots of goodies al gemaild en ze zeiden dat het in orde zou komen, binnen de wettelijke tijd. Ik heb via post NL gezien dat ze het ontvangen hebben en we zijn nu al een poosje verder.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lots of goodies

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lots of goodies nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Lots of goodies

1 jaar geleden - Hi Melissa, de centjes zijn reeds aan je overgemaakt. We hopen het hiermee netjes te hebben afgerond. Liefs, Lots of Goodies XOXO

Alle klachten die gemeld zijn door Melissa v.k