Klacht: Restitutie niet ontvangen

op 20 juni 2016 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket vliegticket, hotel en transfer geboekt. Door overboeking transavia de reis met 2 dagen verschoven. Laatste 2 dagen een ander hotel ivm dat er geen kamers meer waren. Dit hotel (160,-) moesten we via creditcard betalen, maar zouden we terug gestort krijgen. De eerste 2 dagen werden door het 1e hotel naar expedia terug gestort( heb ik mail van). Na meerdere malen mailen en bellen heb ik nu na 2 maanden nog mijn geld niet terug! Iedere keer krijg ik de smoes te horen dat ze het onderzoeken bij klantenservice en ik bericht krijg. Ik hoor niets, kan zelf er achteraan. Ik boek nooit meer bij expedia, ga wel ergens anders heen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn 160,- terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riekie 08