Klacht: Restitutie bij vertraging overstap Eurostar

John Lambert op 04 juni 2024 over eurostar in de categorie Treinvervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Eurostar een 16 mei Schiphol-Londen op 16 mei geboekt. De vertraging tussen Schiphol en Brussel bedraagt ongeveer 50 minuten, tussen Brussel en Londen ongeveer een half uur. Door de eerste vertraging mis ik de overstap in Brussel en kom zodoende 2,5 uur later in Londen aan. Een verzoek om compensatie wordt afgewezen omdat de vertragingen van de beide reisonderdelen gescheiden worden beoordeeld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mij de compensatie van 50 %, zoals die door Eurostar wordt voorgespiegeld op de website, wordt toegekend.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over eurostar
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eurostar

Reactie van de melder van de klacht John Lambert

1 maand geleden - Neemt een klacht niet serieus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eurostar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door John Lambert