Klacht: Restaurant kortingss toiletbon.HemaBudel

op 11 februari 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na toiletgebruik bon aangeboden bij het afrekenen van tweemaal vieruurtje die werd niet geacepteerd zo werd de koffie wel duurbetaald in Hema Budel.Mijn vraag waarom in Hema Weert wel gewoon zelfs op bijde vieruurtjes tweemaal 0.50 eurocent werdafgetrokken zonder probleem.Ik vind gelijke monnikken gelijke kappen.Graag uw reactie

Gewenste Oplossing:

In de winkel zelf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Piet looijmans