Klacht: Restaurant actie Memories of Asia Arnhem

op 01 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zondagmiddag 31 juli hadden wij bovengenoemd restaurant uitgezocht om te gaan eten. We kregen 3 kleine voorgerechten opgediend men vroeg of we nog 1 vierde gerecht wilden, ik zei nog nee want dan lust ik straks het hoofdgerecht niet, mijn bord en bestek werden weggehaald en mijn man nog1 vierde klein gerecht moest daar wel voor betalen. Nagerecht was thee of koffie wij namen een bolletje ijs met n beetje vruchten Euro 15.00
1 glas wijn Euro 8.95 1 fles water Euro 4.50 2 glazen bier Euro 15.00 Totaal
een rekening van Euro 65.45 Deze mensen weten niet wat bij onze begrippen 1 driegangendiner is, ze spraken bovendien slecht nederlands van ons mogen ze uit de lijst van de restaurans. Eens maar nooit meer!

Jammer.

Gewenste Oplossing:

Wij zijn dus niet TEVREDEN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sonjaderuiter