Klacht: reservering is verwijderd terwijl er betaald is

op 13 september 2018 over Rentalcars in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdagavond probeerde ik de auto te halen, maar er waren problemen met de creditkaart (een borg van 500 euro wilden zij niet accepteren) toen is bij het bedrijf thrifty in helsinki airport de afspraak gemaakt dat ik een dag terug zou komen met mijn zus en haar creditkaart om als nog de auto op te halen. Een dag later kom ik terug met mijn zus is bij het bedrijf thrifty niets bekend over de afspraak en is mijn boeking eruit gehaald. Met geen mogelijkheid (ook niet met het hoofdkantoor in Dublin, ook nog telefonisch mee gesproken) is de reservering en afspraak dat ik een dag later terug zou komen geregistreerd.
Ik heb een nieuwe reservering en betaling moeten doen.

Gewenste Oplossing:

zie hierboven
klacht mbt rentalcars Ref: 589079101
dit is het referentienummer van de reservering via vliegtickets.com Bijgevoegd ook een brief van thrifty dat zij de auto niet hebben meegegeven

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rentalcars

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rentalcars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kriton