Klacht: renault megane cabriolet 1.6e

op 14 januari 2014 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 3 januari mijn auto op laten halen door holweg autos voor een stuur probleem.Die heb ik afgelopen vrijdag weer terug gehad maar met meer mankementen dan daarvoor.Nou is er gebeld en gemailt maar niemand geeft thuis.Er worden iedere keer afspraken gemaakt van dat ik terug gebeld wordt maar dat moet ik zelf doen.Wordt het een keer zat.Afspraken maken kom het een keer na

Gewenste Oplossing:

dat de problemen van mijn auto gemaakt worden en dat ik serieus genomen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Kruidvat in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door peek0215