Klacht: relax bathoil lavender van kruidvat

op 03 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in tegenstelling tot wat er op het flesje staat heeft deze badolie geen aromatische geur als ik deze in het badwater doe. En dit ook in tegenstelling tot de heerlijke kruidvat lavendel badolie die ik afgelopen jaren mocht ervaren.
Toen ik bij de winkelheer aan de Diezerpromenade in Zwolle hierover mijn beklag deed zei hij met zijn voortreffelijke reukorgaan dat hij wel wat rook, En dat er toch niets met mijn klacht te doen was omdat ik het bonnetje van deze kruidvatolie niet meer had, en dat er een deel van de olie gebruikt was (hoe kan ik anders de olie in bad testen?).
Ik vind dat er aan mijn klacht geen recht gedaan is, en hoop dat u mijn klacht wel serieus wilt nemen.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer een kruidvat lavendel badolie mag ervaren waarvan de geur wel weldadig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bermeg