Klacht: Rekeningen blijven komen

op 06 mei 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al meer dan een jaar geleden heb ik mijn tele2 – 06 opgezegd. Rekeningen blijven komen en doordat het bedrag automatisch afgeschreven werd ontdekte ik de fout te laat. Na telefonisch overleg met Tele2 blijven de rekeningen nog steeds komen en is zelfs een bedrag voor heraansluitingskosten in rekening gebracht (omdat het abonnement anders niet beëindigd kan worden)
Na weer een telefonisch overleg met Tele2 moet ik nu een formulier invullen om dit probleem aan te kaarten.

Gewenste Oplossing:

De rekeningen moeten stoppen, de heraansluitingskosten moeten terugbetaald worden en het liefst zou ik natuurlijk restitutie van bedragen zien voor het abbonnement dat al meer dan een jaar geleden is opgezegd en ook al meer dan een jaar niet gebruikt is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ben-van-E