Klacht: REKENING VAN EEN EXTERN BEDRIJF INGEHUURD DOOR BCC

op 24 mei 2017 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK KRIJG EEN REKENING VAN 90 EURO VAN C E REPAIR SERVICES DORDRECHT .FACTUUR NUMMER :20171406. IK dacht dat de wasmachine geen water pakte ,dus BCC heeft de monteur laten komen .DE wasmachine bleek in orde te zijn .de wasmachine is op 4maart 2017 gekocht .omdat het probleem niet aan de wasmachine lag kreeg ik een rekening .IK kan er niets aan doen dat BCC een extern bedrijf in huurt .ik heb 2 jaar garantie .CE REPAIRS GEEFt AAN dat de rekening niet vergoed word door proline .dan moet het betaald worden door de klant. DIT is van te voren niet verteld door BCC.en ook niet door de monteur ,die wel eerst gebeld heeft om de klacht door te nemen.

Gewenste Oplossing:

OM VERDERS AANMANINGEN TE VOOR KOMEN ,ZAL IK DE REKENIG OVERMAKEN .MAAR IK WIL HET TERUG GESTORT KRIJGEN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht ongewenste factuur

11 maanden geleden - Hoe krijg ik mijn geld terug?

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 19 juni 2017 om 13:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 20 juni 2017 om 18:03 geantwoord

com @.bcc.nl bestaat niet .

Alle klachten die gemeld zijn door ongewenste factuur