Klacht: Rekening met extra 64 euro aan kosten terwijl er geen verbinding was

op 14 januari 2019 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over een storing waardoor ik in 6 minuten 4 x geprobeerd heb te bellen naar familie in Frankrijk maar dit niet gelukt is. En dan hiervoor een rekening te krijgen van 64.31 euro. Schandalig!! Op de dag zelf (10-12-2018) al gebeld maar moest wachten op de afrekening die ik nu binnen heb gekregen. Gebeld maar helaas pech voor mij. Nogmaals schandalig. Dus na jaren samen met mijn vrouw een T-Mobile klant te zijn geweest nu maar naar een andere provider.

Gewenste Oplossing:

Als ik deze kosten terug betaald krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leo van de Goede